Petar Ježić: Imamo mladu i talentiranu ekipu, u Garešnicu idemo po bodove

Petar Ježić: Imamo mladu i talentiranu ekipu, u Garešnicu idemo po bodove

Petar Ježić (23) je rođeni Zagrepčanin koji je na početku drugog dijela sezone pojačao redove Tehnike-Koprivnice te svojim prodorima po lijevoj strani terena unosi nemir u suparničke obrane. 

- Od malih nogu sam obožavao, pratio i igrao nogomet. Živim u kvartu Trešnjevka gdje sam i počeo igrati nogomet te sam nakon par sezona i igranja i igranja u mladim naraštajima pozvan u NK Zagreb. Tamo sam šest godina prolazio njihovu Školu nogometa, tada jednu od najboljih u Europi – ispričao nam je Petar.

Nažalost, mladi je napadač doživio nekoliko težih ozljeda koje su usporile njegov nogometni napredak. 

- Kratko samo bio u klubovima kao što su Trnje i Dugo Selo, a nakon toga sam otišao u Austriju. Tamo sam dvije godine igrao za par klubova, posljednje odredište prije povratka kući bio mi je SV Eltendorf u Landesligi.

Zbog situacije s koronom vratio se u Hrvatsku, prvo u NK Mladost iz Kloštra Podravskog, potom je zimus prešao u Tehniku-Koprivnicu. 

- Dobio sam poziv, porazgovarao sam nakon toga sa svojom obitelji i ljudima iz kluba te sam shvatio da mi je to najbolja opcija. Igrači i trener su dio razloga mog dolaska, jer je ekipa dosta mlada, talentirana i voljna treniranja. Trenera prije nisam poznavao, ali mislim da se zasad s njim već prilično dobro razumijem. Doduše, još malo hvatam njegove ideje i taktike, jer sam jedan od novih igrača...

Na kraju nam je Petar rekao svoje mišljenje o kvaliteti Četvrte lige te očekivanja sa subotnjeg gostovanja kod Garića u Garešnici.

- Mislim da je ova naša Četvrta liga dosta jaka, velik je broj jako dobrih momčadi i igrača, tako da ćemo se svi do posljednje utakmice boriti za što bolji plasman. Što se tiče utakmice u Garešnici, domaćin kao domaćin će sigurno pružiti jak otpor. No, očekujem da mi pokažemo kvalitetu koju imamo te da u Koprivnicu odnesemo sva tri boda!

Utakmica Garića i Tehnike-Koprivnice počinje u subotu u 16.30 sati. Sudit će Mario Nađ, pomagat će mu Ivona Majstorović i Dražen Kokorić.