Dodlek uoči Bilogorca: Koncentrirano do novih bodova

Dodlek uoči Bilogorca: Koncentrirano do novih bodova

U pozitivnom raspoloženju naša momčad dočekuje utakmicu 22. kola Četvrte lige 'Bjelovar-Koprivnica-Virovitica' u kojoj dočekujemo Bilogorac iz Velikog Trojstva. Gosti su posljednji na prvenstvenoj ljestvici sa četiri osvojena boda, dok Tehnika-Koprivnica ima 32 boda iz 20 nastupa te se nalazi na petom mjestu sa četiri boda manje od četvrtoplasiranog Dinama iz Predavca.

- Mislim da možemo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Ove polusezone nas nažalost ozljede ne zaobilaze, no to je sastavni dio sporta i moramo se s time znati nositi. U pripremnom periodu smo marljivo trenirali i dosta radili na taktici što se, mislim, vidi i u samoj kvaliteti igre cijele momčadi – rekao je Jura Dodlek, naš standardni stoper.

Što očekuje od nedjeljne utakmice s Bilogorcem, protiv kojeg smo u Velikom Trojstvu odigrali neodlučeno (1:1)?

- Liga je dosta izjednačena i u svakoj utakmici moramo dati maksimum. Najvažnije je da u utakmicu uđemo koncentrirani i da poštujemo trenerove upute. Vjerujem da s takvim pristupom možemo računati na nove bodove.

A kakvi su planovi za preostali dio sezone?

- Idemo utakmicu po utakmicu. Želimo prije svega pokazati da možemo igrati kvalitetan nogomet. Sto se očekivanja tiče, cilj je ostati pri vrhu ljestvice lige te probati doći što dalje u Županijskom kupu – zaključio je Jura Dodlek.

Utakmica Tehnike-Koprivnice i Bilogorca igra se iza zatvorenih vratiju Gradskog stadiona 'Ivan Kušek – Apaš' u Koprivnici u nedjelju, 2. svibnja s početkom u 17 sati. Pravdu će dijeliti Dinko Cafuta, Damir Herent i Ema Penava.