Predsjednik Igor Bajalica podnio neopozivu ostavku

Predsjednik Igor Bajalica podnio neopozivu ostavku

Igor Bajalica, predsjednik Nogometnog kluba Tehnika-Koprivnica, podnio je neopozivu ostavku na svoju funkciju. Tim povodom poslao je javnosti sljedeću poruku:

''Zahvaljujem svim suradnicima, sucima, igračima, trenerima i klubovima. Bilo je ovo nezaboravno putovanje u zadnjih sedam godina, u kojima smo klub dizali od dna Druge županijske lige do, nadamo se, Treće HNL sljedeće sezone. Nadam se da će novo vodstvo nastaviti istim putem. Za mene osobno, vrijeme je za neke nove poslovne izazove gdje se jednostavno ne vidim u takvoj aktivnoj ulozi. Svatko tko je vodio klub zna o čemu pričam.

Pomoći ću klubu savjetnički još u fazi licenciranja za Treću HNL i Školi nogometa Grada Koprivnice u vezi organizacije Capronca Cupa. Klubu, a i mojim dečkima, želim sve najbolje. Bit ću njihov najveći navijač. Sretno!''

Uprava NK Tehnike-Koprivnice sastat će se tijekom sljedećeg tjedna kako bi izabrala novog predsjednika. Gospodinu Bajalici zahvaljujemo na svemu što je dao za klub te mu želimo puno sreće i uspjeha u privatnom životu i novim poslovnim izazovima!