Hlevnjak uoči Suhopolja: Želimo im uzvratiti za domaći poraz

Hlevnjak uoči Suhopolja: Želimo im uzvratiti za domaći poraz

Domagoj Hlevnjak svojim je pogotkom otvorio put prema pobjedi Tehnike-Koprivnice protiv Pitomače. Kako naš Beli gleda na tu utakmicu i svoj gol?

- Bili smo tada dosta oslabljeni, nedostajala nam je nekolicina prvotimaca i znali smo da će biti teška i borbena utakmica, te da nam je potrebna agresija. U prvih 11 su ušli mladi igrači koji dosta treniraju i dobro su iskoristili svoje šanse. Imali smo određenu dozu dominacije i utakmica je mirno otišla u našu korist. Što se tiče gola, to je dokaz da smo kompaktna ekipa i da dobro komuniciramo na terenu. Tako je došla i asistencija našeg kapetana, a mog najboljeg prijatelja Luke – rekao je Hlevnjak.

Kako komentiraš proljetni dio sezone?
- Proljetnim djelom prvenstva smo jako zadovoljni, ali još ništa nije gotovo. Pred nama su tri izuzetno važne utakmice u kojima moramo ostvariti što bolje rezultate kako bismo zadržali priključak s vrhom ljestvice.

Kako si zadovoljan svojom formom?
- Zadovoljan sam formom, trener nas je sve dobro pripremio tijekom zimskih priprema tako da kroz treninge samo održavamo kondiciju.

Na redu je gostovanje u Suhopolju, što očekuješ?
- Tekma u Suhopolju bit će jako zanimljiva i puna duela. Želimo im uzvratiti za poraz kojeg su nam nanijeli na našem terenu, tako da tamo odlazimo 'nabrijani'. Nadam se da ćemo uz našu dobru predstavu u Koprivnicu donijeti tri boda – najavio je Domagoj Hlevnjak.

Utakmica 27. kola Četvrte nogometne lige 'Bjelovar-Koprivnica-Virovitica' između Suhopolja i Tehnike-Koprivnice igra se u subotu s početkom u 17,30 sati, a sudit će Kristina Veljačić.

#tehnikakc #nksuhopolje