U subotu počinju pripreme za novu sezonu, petorica igrača napustila klub

U subotu počinju pripreme za novu sezonu, petorica igrača napustila klub

Naša momčad u subotu, 10. srpnja počinje s pripremama za novu sezonu. Nakon što smo uspješno prošli proces licenciranja, natjecat ćemo se u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi – sjever u konkurenciji ukupno 12 klubova iz sjeverozapadnog dijela države.

U odnosu na proljetni dio prošle sezone, šestorica igrača napustili su klub te je većina njih već pronašla nove sredine.

Tako će naši standardni stoperi Jura Dodlek i Denis Maurović u novoj sezoni nositi dres koprivničkog Miklinovca, kao i napadač Marko Golubić. Vratar Leo Kirin prelazi u redove Virovitice, a iz kluba odlazi i veznjak Mateo Kuzminski. Marko Kozjak je već ranije pristupio Sokolu iz Sokolovca.

Igračima koji su nas napustili zahvaljujemo na svemu što su dali za klub u razdoblju koje je iza nas, a daleko najveći uspjeh bilo je osvajanje trofeja, Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u sezoni 2019./20. Dečkima želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere, možda nam se putevi jednog dana ponovno spoje. Vjerujemo da će ostati naši navijači i rado viđeni gosti na našim utakmicama.

Prva prozivka u novoj sezoni sazvana je za subotu u 14.30 sati na Gradskom stadionu 'Ivan Kušek – Apaš'. Treneru Tomi Čikoviću bit će na raspolaganju većina igrača iz prošle sezone, a priključit će nam se i sedmorica novih.

Lijevi bočni Nino Brcković, napadač Damir Jambrušić i vezni igrač Zoran Martinčić već su ranije nastupali za Koprivnicu u Trećoj HNL. Riječ je o kvalitetnim igračima s puno iskustva, a iz Slavena Belupa na posudbu dolaze perspektivni juniori; vratar Marko Domović, stoper/desni bek Antonio Tumpić te veznjak Marko Harači. Iz Slavenove škole pristupio nam je i napadač Mateus Matoničkin.

U 1. kolu novog prvenstva naša momčad bit će domaćin Papuku iz Orahovice.